Zbog punog Meseca donosićete odluke pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, zato ne

Vikend pred nama, ispunjen je sitnim promenama naših svakodnevnih ruta, prinudiće nas da zaobiđemo uobičajene ulice, i otkrijemo nove puteve. Tranzitni Mesec će biti u Blizancima. Energija mladosti, života, adrenalina i potreba da se iskusi vazduh iza granice udobnosti, okružiće nas poput magije.

Mesec u Blizancima imaju svi oni koji započinju razgovore na najneuobičajenijim mestima, sa potpunim strancima, u redu za kasom, sa taksistom dok pokušavaju da stignu na poslednji autobus, ili sa prijatnim konobarom u njihovoj omiljenoj kafani.

Da, Mesec u Blizancima voli kafane, piše Astro portal. Kafansku atmosferu, domaću energiju, drvene stolice i stara mesta sa dušom. Videćete ga i u najnovijim kafićima, svakako. Ali tamo odlazi samo zbog onih koje voli, i kafe kojoj, ipak, ne može da odoli.

reklame

Zato, ovog vikenda, pronađite neko mesto na kom nikada niste bili, povedite prijatelje koje smatrate svojom porodicom, sednite za sto u uglu, u jednom starom lokalu, popijte nešto i uživajte u razgovoru. Mesec u Blizancima uživa u tome.

Ovaj Mesec imaju i svi oni koji lako osvajaju tuđa srca, spontani su, nisu vezani nepotrebnim formalnostima, i upravo je to jedan od razloga zašto ih drugi toliko cene. Oni su svoji. I pred najvećim autoritetima, i pred onima koji su slabiji od njih.

Poseduju urođene manire, i nikada neće zaboraviti na učtivost. Ona je deo njih. Spoj spontanosti, srčanosti, komunikativnosti i lepih manira, nikada ne prestaje da ih izdvaja iz gomile. Oni su uvek mladi. Godine ih ne menjaju.

Prvog dana vikenda, Venera će biti na početnim stepenima Ovna. Završila je svoj retrogradni hod, kroz Ovna i Ribe, i ponovo se vratila tamo gde je ratnica ljubavi. Vreme je da se izborimo za ono u šta verujemo i za ono što osećamo kao najveću istinu.

Ljubav zahteva da budemo spremni da se borimo, uložimo sve i verujemo u pobedu. Ljubav želi da nas osvoji, da osvojimo. Hrabri su oni koji vole. Hrabri su i oni koji su voljeni. Jer su spoznali da je ljubav srž. Jer žive ljubav.

Merkur je i dalje retrogradan u Ovnu, pa obratite pažnju na neke vesti koje ćete čuti, možda nije sve onako kako izgleda. Retrogradni Merkur biće u konjunkciji sa retrogradnim Uranom, eto nekoliko prilika za vesti koje putuju do nas, a ništa su osim krupnih neistina. Budite pažljivi o čemu, sa kim, i koliko pričate. Jer pričaće se ovog vikenda. Samo je potreban oprez.

Retrogradni Saturn u Strelcu obrazovaće aspekt trigona sa retrogradnim Merkurom i Uranom u Ovnu. Nije sve što ćemo saznati laž, provući će se i poneka istina. Jedna od onih koja nam je bila potrebna kako bismo nastavili dalje. Jedna od onih, koja menja naše živote i usmerava nas ka novim ciljevima.

Mesec u Blizancima, ovog vikenda, obrazovaće aspekt trigona sa retrogradnim Jupiterom u Vagi. Malo ćemo preterati. Malo ćemo zanemariti neke obaveze. Odvojićemo vreme za uživanje, iako možda nemamo slobodnog vremena. Ali ćemo sve postići.

Spoj Meseca i Jupitera donosi nam srećne okolnosti, donosi nam momente kada nam se učini da smo zaštićeni, obavijeni magijom i nedodirljivi za bilo šta što nije čist užitak. Ali ne treba preterivati, jer će Mesec u Blizancima, takođe, obrazovati aspekt kvadrata sa Neptunom u Ribama.

loading...