horoskop

Da li ste spremni da se suočite sa manje lepom stranom svoje ličnosti?

Jeste li uopšte svesni svojih negativnih osobina? Znate li šta vašoj okolini smeta kod vas i zbog čega vas ljudi izbegavaju? Ako jeste, da li se uopšte trudite da ih ispravite ili smatrate da su one kao deo vašeg karaktera nepromenjive? Ili su one vama skroz ok jer su vaše? Zavirite u spisak najvećih mana za svaki horoskopski znak.

OVAN

Dominatni, naređivački, nasrtljivi. Nisu i ne mogu biti zadovoljni ukoliko nisu glavni. Ne znaju šta znači prihvatiti smernice ili naređenja. Ili će biti po njihovom ili nikako. Ako nisu prvi i jedini, van sebe su. Arogancija je drugo ime ovog horoskopskog znaka.  Ako ne postoji konflikt, izazvaće ga. Iniciraju razne projekte, i imaju dobre ideje, ali nemaju strpljenja i retko šta privedu kraju.

reklame

Ukoliko neki pripadnik ovog horoskopskog znaka još uvek čita ovo, vi ste rođeni vođa i inovator. Cela svetska populacija vam se divi i ugleda na vas.

 

BIK

Pohlepa i snalažljivost je njihovo srednje ime. Šta god im je od interesa, moraju to da imaju i ne biraju sredstva. Stalno tragaju za načinima da zadovolje svoja čula. Vodi ih pohlepa, a ako uvide neki profit i rođenu majku bi prodali. S druge strane, reč posao nema nikakvo značenje za njih. Lenji, neuredni, aljkavi… Tvrdoglavi, i kada odluče nešto, dobro ili loše, niko im ne može promeniti mišljenje. Oni su kao tempirana bomba koja čeka da eksplodira.

Bikovi koji čitaju ovo su rođeni preduzetnici, sposobni, mašine za pravljenje para. Vaša snaga i volja vam garantuju uspeh, kao i svima koje savetujete.

 

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka su kao leptir, lete sa cveta na cvet. Povodljivi su, površni i nikada ne ostaju dovoljno dugo da bi uvideli i shvatili posledice svojih postupaka. Dvoličnost, prevrtljivost i licemerstvo su osobine koje ih savršeno opisuju. U njihovu odbranu, veoma su inteligentni, ali kada su pod pritiskom ta osobina ne dolazi do izražaja. Svakako su komunikativni, ali toliko da ih njihova okolina verovatno zove Udav. Pripadnici ovog znaka su i mladoliki, ali ne mislite li da je krajnje vreme da odrastu?

Vi koji ste rođeni u znaku Blizanaca i koji pokušavate da svarite ovaj tekst ste veoma inteligentni, imate širok spektar veština i večito ste mladi. Svi vas žele u svom društvu jer ste neverovatno zabavni.

HOROSKOP: Kako da se najlakše približite svakom znaku i osvojite ga za sva vremena

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.