Ako znate kada je rođena osoba koja vam se nekim postupkom zamerila i smatrate da treba da joj vratite milo za drago, onda ste na pravom mestu

 

Svaki čovek ima svoju slabu tačku i kada mu se stane na žulj on momentalno pobesni. Iako možda nije lepo da ljutimo druge ljude, ponekad je zaista neophodno ako su vas izazvali, izvređali, povredili nekog do koga vam je stalo ili su naprosto grozni kao osobe. Oni svojim postupcima prosto traže da ih postavite na svoje mesto. Jedan od načina kako da ih razbesnite je da utvrdite kom znaku Zodijaka pripadaju, jer je on vrlo zaslužan za svačiji karakter.

reklame

OVAN

Rođeni u ovom znaku često vole da preuzimaju vođstvo, izdominiraju u odnosu na grupu i skloni su da tuđe zasluge prikažu kao sopstvene. Ako pokušate da im kažete da to uopšte nije tačno i da ne bi trebalo da se kite tuđim perjem potpuno ćete razgneviti Ovna. Još je gore ako im govorite šta i kako treba da rade – potpuno će vas izignorisati i nastaviti po starom samo da bi vam terao inat.

BIK

Iako su vrlo privrženi i strpljivi, pripadnici ovog znaka su izuzetno tvrdoglavi. Ukoliko im kažete da moraju da urade nešto što ne žele, oni će momentalno naljutiti i naravno da će uraditi sasvim suprotno. Ni spontanost im nije jača strana, Bik želi da drži sve pod kontrolom i da sve bude kao pod konac. Ako krenete da mu razbacujete stvari i pravite nered, pretvorićete ga u svog najvećeg protivnika.

 

BLIZANCI

Oni jesu pametni i duhoviti ali umeju da budu vrlo površni. Pošto obožavaju da pričaju nema veće kazne ako ih ignorišete ili im ne dozvoljavate da se uključe u konverzaciju. Samim tim što se pravite da ne postoji Blizanac će to bukvalno shvatiti kao najgori atak na svoj lik i delo.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.