Naslovna ASTRO HOROSKOP: Jupiter u Škorpiji (do 8. novembra 2018. godine) Evo kome sudbina...

HOROSKOP: Jupiter u Škorpiji (do 8. novembra 2018. godine) Evo kome sudbina donosi iskušenja, a kome novac

10177
PODELI

Jupiter posle 12 godina ulazi u mističnu Škorpiju i u ovom znaku ostaje sve do kraja 2018. godine, a evo šta nam ovaj čudesan aspekt donosi!

Jupiter, planeta kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, 10. oktobra, posle 12 godina ulazi u Škorpiju, simbol novca, moći i harizme.

U ovom znaku, njegov uticaj je izvitoperen (u padu) što govori o grandomaniji, sklonosti ka ekstremnom ponašanju i potrebi za dominacijom, pišu Novosti.

HOROSKOP: Jupiter u Škorpiji (do 8. novembra 2018. godine)
HOROSKOP: Jupiter u Škorpiji (do 8. novembra 2018. godine)

 

Do 8. novembra iduće godine, koliko će Jupiter boraviti u osmom zodijačkom znaku, možete se naći pred velikim izazovima, ako vam je natalni Jupiter, Venera, Merkur, Mars, podznak, osa sedmog, desetog ili četvrtog astrološkog polja u Škorpiji.

Pročitajte i  Horoskop u vladavini Raka: Evo šta očekuje svaki znak do 21. jula 2018!

Možete biti u iskušenju da se upustite u sumnjive poslove, koji su na granici zakona.

Tranzitni Jupiter u Škorpiji još uvek je u opoziciji sa Uranom (prepreke, jaka konkurencija), a ove nedelje obrazuje konjunkciju s Merkurom u Vagi (oprezno sa ugovorima), kao i harmonične aspekte sa Saturnom i Venerom (finansijski dobici).

HOROSKOP I STRAST: Najveći ljubavnici Zodijaka i uputstvo kako da ih zavedeš

Što se tiče zdravlja, trebalo bi da obratite više pažnje na reproduktivne organe, bubrege i mokraćne kanale.

.
Pročitajte i  Horoskop u vladavini Raka: Evo šta očekuje svaki znak do 21. jula 2018!

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Ulaskom Jupitera, planete prosperiteta, kontakata sa strancima i dalekih putovanja u astrološku kuću novca, za vas počinje povoljniji finansijski period.

BIK (20. 4 – 21. 5)

Jupiter u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, do 8. novembra iduće godine može da vam donese brak ili profesionalni uspeh, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Vladalac kuće partnerskih odnosa, Jupiter, 10. oktobra ulazi u vašu astrološku kuću posla, najavljujući mogućnost promene posla ili radnog mesta, naročito ako nosite uniformu na radu…

Inicijalizacija u toku...