HOROSKOP I TUGA: Ovan bi da se svađa, Devica se zablokira a Škorpija paranoiše

0
9602
razlozi zašto će svaki muškarac da vas šutne

Otkrijte kako se svaki znak ponaša kad upadne u minus fazu

Ljudi na različite načine reaguju kad ih pritisne tuga. Niko ne voli da se susreće sa negativnim emocijama ali svako se na svoj način bori sa njima – bilo da se povuče u sebe, drami, postane agresivan ili ništa od svega ovoga. Saznajte kako koji znak Zodijaka reaguje kad oseti prazninu u duši.

OVAN

Pripadnici ovog znaka definitivno ne znaju kako da se suoče sa tugom. Postaju impulsivni, zaslepljeni besom i potpuno nesposobni da se posvete obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Svima udaraju kontru, često započinju kavgu jer bi se samo svađali ali i to rade ko bez duše.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra 2019: Bik voljen, uspeh pred vratima Vodolije, Škorpija se odlično zabavlja

BIK

Rođeni u ovom znaku umeju da se distanciraju jer sebi uvrte u glavu da su sami protiv celog sveta. Prvo su krajnje letargični i izjedaju se u sebi. Ako tugovanje uzme maha, onda počinju da gube strpljenje i svaka sitnica može da ih dovede do ludila.


BLIZANCI

Na svaki mogući način i inače pokušavaju da se distanciraju od negativnih osećanja, a kamoli od tuge koju ne mogu da podnesu. Blizanci u tim trenucima umeju da se za ostatak sveta prave da su negde drugde, jer su tad skloni preteranom razmišljanju i ćutanju koje uopšte njima nije svojstveno.

devojka

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.