Vaga

Mnogo je ljudi koji se uopšte ne obaziru na novi auto koji se može zaraditi kupovinom jedne ili više srećki. Čini im se da su šanse toliko male da im se ne isplati ni da pokušaju. Međutim, Vage nisu među tim ziherašima. S istančanim ukusom za stil, Vage će uvek pobeđivati u takmičenjima u kojima su glavne nagrade kozmetika i odeća. Njima je važnije da se igra koju igraju na neki način dodiruje s njihovim istinskim idealom, a to je lepota.

Škorpija

Bez obzira na to što možda nikada neće ostvariti svoj ludi san da prošeta crvenim tepihom kockarnice u Monte Karlu, svaku Škorpiju privlači rulet, kotrljanje kockica i sav taj novac koji se gubi i dobija. Jer, pravom kockaru nije presudno da uvek dobija, već da igra. Kockarnica je mesto gde vlada slučaj, a za njih je to ludo uzbuđuje. Naime, oni preziru prosečan život, kao i onaj u kome je sve isplanirano.

reklame

Strelac

Oni ne vole dugo da budu na jednom mestu, pa ih ne zanimaju igre u kojima samo sede prekrštenih nogu i čekaju rezultate. Strastveni igrači će vam potvrditi da igra zahteva pokretanje mišićne mase, jake bicepse i čvrste noge – a to je upravo za Strelca. Ne privlače ga ni igre koje zahtevaju usijavanje moždanih vijuga – život je suviše kratak da se u slobodno vreme mentalno napreže. Jednostavna pravila igre, kao i trenutni dobitak, neizmerno su privlačni Strelčevima.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.