Rak

Maštoviti, ali praktični Rakovi često znaju da iznenade svojom sjajnom procenom. Bez obzira na to da li se radi o nečijem privatnom životu ili rezultatu fudbalske utakmice, od njih se uvek može očekivati predviđanje koje će se pokazati tačnim. Ako je kladionica vašeg komšije Raka blizu kuće, odgegaće se u papučama i ispuniti svoj listić. Posle vam više neće biti komšija – kupiće kuću u boljem kraju.

Lav

Lavovi će sreću prvo iskušati na lutriji. Oni su poput dece opijene mogućnošću da pukim zaokruživanjem brojeva drastično poboljšaju svoje finansijsko stanje. Mnogi drugi godinama igraju na isti broj, ali Lavovi ne priznaju tu taktiku, jer ne veruju ni u kakvu mistiku brojeva. Oni se za svoje srećne brojeve odluče tek kad se namršte nad tablicom. I ako ne dobiju ništa, ostaju dobro raspoloženi jer ovi rođeni pobednici zapravo ne pate kad izgube u nečemu što je ipak samo igra.

reklame

hoosop-i-kockanje

Devica

Nikakve spektakularne igre na sreću ne zanimaju racionalnu Devicu, koju je teško uveriti u velike reči poput sudbine, velikog dobitka i sreće. Sklonost prema zabavi i britki um vodi ih u svet rebusa u kom su apsolutni vladari. Pored toga, stidljiv i pomalo distanciran glasić koji se javlja kad su na programu nagradne igre zasigurno je glas Device.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.