Horoskop i generacijski broj
Horoskop: Sve što niste znali o Strelčevima

GODINA ROĐENJA

Prvi kriterijum je godina vašeg rođenja. Ukoliko zbrojite brojeve kada ste se rodili sigurno ćete dobiti neki broj. Ako je on velik, možete ga zbrajati dalje, raščlaniti i tako dobiti već dva broja koji su svakako povezani s vama. Ovi brojevi su zapravo i generacijski jer se odnose na ljude rođene te godine. Oni imaju poseban značaj u tarotu jer vrlo precizno opisuju situaciju, okolnosti.

reklame

Primer: Uzmimo godinu 1967. Ako saberete 1+9+6+7 dobićete 23, a raščlanite još i taj broj 2+3, dobijate 5. Znači imate već dva broja koja predstavljaju vaše vibracije.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE

GENERACIJSKI BROJ

Iako ovakvi brojevi vrede za celu jednu generaciju, oni tek u kombinaciji s individualnim brojevima daju poseban niz i originalnu kombinaciju. Datum rođenja je odličan pokazatelj ličnosti i prema numerologiji, a i prema tarotu. Jednostavno saberite datum.

Primer: Ako ste rođeni 14.9.1967. saberite 1+4+9+1+9+6+7. To daje 37, zatim još 3+7 što daje 10. Dalje možemo raščlaniti još i 1+0 što daje 1. U ovom slučaju dobili smo još tri broja: 37,10 i 1. Dodamo li tome prethodna dva srećna broja 23 i 5, imamo ih pet.

HOROSOKOP

U primeru osoba je rođena u znaku Device. Povezanost astroloških znakova s brojem jasno je predočena s 12 astroloških kuća. Tako je Devica šesti znak po redu znak u krugu zodijaka, tj. ekvivalent 6. kući horoskopa, pa će srećan broj našeg primera biti 6. Na ovaj način smo samo analizom nekih njenih podataka došli do niza brojeva: 23,5, 37,10,1 i 6.

Horoskop i generacijski broj

OVAN 21. mart – 20. april

Zapamtite da Ovnu uvek pripada broj 1, on je prvi, vodi, žuri, aktivan je.
BIK 21. april – 20. maj

Povezan je s brojem 2 ne zbog simbolike para ili dualiteta, nego zbog prirode druge kuće koja nakon individualnosti Ovna dolazi na dnevni red: kada se oformila jedinka (Ovan) ona gleda da nešto ima, da uspostavi neke vrednosti što je u astrologiji predstavljeno drugom kućom. Zato je Bik povezan s dvojkom.

HOROSKOP: Evo kako da smuvaš bilo koji znak Zodijaka. Možeš osvojiti bilo koga ako znaš ovu mudrost!
BLIZANAC 21. maj – 21. jun

Njemu pripada broj 3. Ne toliko zbog idealnosti broja nego zbog sposobnosti komunikacije, iako sekundarno, zbog dvojne prirode znaka njemu se može pripisati i broj 2. Zato su za ovaj znak srećni brojevi i 3 i 2.

(pročitajte ostele znakove na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.