Dnevni horoskop za 16. januar 2018
Dnevni horoskop za 16. januar 2018

Ukoliko ste nekada od partnera čuli kako nije spreman da vam se preda i bude u “ozbiljnoj vezi” ne očajavajte. Iskoristite magične reči koje će ga opet privući vama.

Dobro znate priču, ulažete vreme i osećanja u nekog a onda čujete kako on na sve to nije spreman i kako planira da vam raskine, piše Super žena. A onda vam dođe da ga nazovite i izustite pregršt ružnih reči. Ali pre nego što to uradite, pokušajte prvo sa dve magične reči.

Naravno, rasprava može da bude primamljiva u takvim situacijama, pogotovo ukoliko želite da mu objasnite i ubedite ga da to što nije spreman nije tačno. Ne radite to, jer onda zvučute kao njegova mama. Ne možete vi da znate bolje od njega šta je za njega najbolje.

reklame

Prva magična reč u ovakvoj situaciji kada čujete neke besmislene izgovore jeste – razumem te. I ništa više. Nakon pauze koja će uslediti, on će nastaviti još sa razlozima, ali ne dajte se, opet recite ove magične reči.

IZJAVI MU LJUBAV KAO TOTALNA CARICA: Da posle "VOLIM TE" ne nastane neprijatna tišina...

To ne znači da se slažete sa njim, ali pokazujete kako ste zreli ne samo partneru, nego što je najbitnije i vama samima. Možda će vam predoložiti da ostanete prijatelji, da idete na kafu. Ali imajte jasan stav, recite mu da vam to nije u redu, i da koliko god ga volite ipak više volite sebe.

On će otići bez reči. Ali ne brinite, uvek kada partner ode od vas on zapravo tada vidi koliko mu je stalo. Oduprite se od toga da ga zovete, i sačekajte da on dođe vama. Ukoliko ste strpljivi sačekajte njegov poziv u kom vam govori da je spreman da vam se posveti. Ukoliko ga nema, onda je jasno, to nije pravi čovek za vas.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.