Govor tela otkriva muškarca zaljubljenog do ušiju
Govor tela otkriva muškarca zaljubljenog do ušiju

Govor tela otkriva muškarca zaljubljenog do ušiju: Muškarci ne moraju previše da kažu da biste znali odgovore na sva svoja pitanja, jer govor tela ponekad govori i mnogo više od reči.

 

Kao i žene (iako možda malo manje), ni muškarci neće uvek da priznaju šta osećaju. Na sreću, ne moraju previše da kažu da biste znali odgovore na sva svoja pitanja, jer govor tela ponekad govori i mnogo više od reči! Zato, naoštrite sva čula i dobro se pripremite za prvi sudar prateći ove znakove.

1. Njegove zenice su ogromne

reklame

Osim ako ste u jako zatamnjenom prostoru, ovo je znak koji neće moći da sakrije. Širenje zenica je prirodna reakcija mozga kada vam se nešto jako sviđa.

2. Njegove obrve su podignute

Kada se nekome sviđa ono što vide, oni podižu obrve kako bi rašili oči. Ako su njegove obrve lagano podignute dok razgovara s vama, to znači da ga zanima ono o čemu pričate.

3. Njegov osmeh se ne zaustavlja samo na ustima

Smeje se celim licem, a čelo mu je lagano podignuto. To znači da je osmeh pravi i da se on s vama oseća zaista odlično.

4. Oblizuje usne na sladak (a ne jeziv) način

Kada vas neko privlači, vaše telo prozvodi veću količinu tečnosti nego obično. Zbog toga, ukoliko primetite da se brzinski oblizuje ili grize usne, nastavite sa tim što radite! Ukoliko istu stvar radi sporo i odaje jeziv utisak, onda je možda vreme da sastanak privedete kraju.

5. Kada vas vidi, duboko udahne

Da, muškarci moraju da dišu, ali kod podsvesnog uzimanja dubokog daha on će da uvuče stomak i da se isprsi kako bi izgledao privlačnije. Taj instinkt postoji oduvek, a ako želi da izgleda privlačno, znači da mu se sviđate.

6. Približava se dok razgovarate

U bučnom baru, ovaj znak možda i neće da drži vodu, ali ako znate da između vas ne postoje nikakve zvučne prepreke, a on se i dalje prislanja vama, zanima ga sve što imate da kažete – i više od toga.

7. Njegove ruke su na bokovima

Ovo je muški signal kojim pokazuju svoju superiornost nad drugim muškarcima – drugim rečima, tražeći pažnju. Ako to radi dok je s vama, jednostavno je – traži vašu potpunu posvećenost.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.