Rečenice kojim vas PSIHOPATE ubeđuju da ste VI POLUDELI: Navode vas da posumnjate u sopstveno psihičko zdravlje
U roku od samo nekoliko meseci, psihopate mogu sasvim normalnu osobu izuzetno lako pretvoriti u neprepoznatljivu hrpu nesigurnosti i sumnje u samoga sebe.

Kad čujete riječ “psihopata”, možda ćete pomisliti na Hannibala Lectera ili Ted Bundija, ali većina psihopata su zapravo nenasilni članovi društva. U stvari, velike su šanse da će delovati izuzetno altruistično i nevino prosečnom promatraču.

Psihopate su pre svega društveni predatori. Bez savesti, oni su u mogućnosti da koriste šarm i manipulaciju kako bi dobili ono što žele od drugih, bilo da je to porodica, prijateljstvo, veze, radno mesto i slično – prenosi Atma.

Oni menjaju svoju ličnost i postaju ono što misle da vi želite da budu. I jako su dobri u tome.

reklame

Kada im više ništa ne treba od vas, tada počinje ludo ponašanje. Ovde su neke zajedničke fraze koje ćete čuti od svakog psihopate koji želi da posumnjate u svoje psihičko zdravlje.

1. “Previše sve analiziraš”

Naravno, postoje ljudi koji previše analiziraju situacije. Razlika sa psihopatama je u tome, što ćete uvek retrospektivno otkriti da ste bili u pravu. Oni namerno rade stvari kako bi vas doveli do toga da se osećate na ivici ili da postanete paranoični.

Kako da znaš da li ti je muž PANSEKSUALAC?

Kada počnete da ih ispitujete jer ste nešto posumnjali, oni vas optuže da previše analizirate situaciju. Ali onda mesec dana kasnije, otkrićete istinu. Psihopate žele da sumnjate u svoju intuiciju i da se osećate kao ludi detektiv, zbog čega osećate teskobu, a zatim vas okrivljuju za to što ste stegnuti i paranoični.

2. “Mrzim dramu”

Pa ipak, uskoro ćete otkriti da više drame okružuje njih od bilo koje osobe koju ste ikada upoznali. Psihopate će vas prvo idealizovati i izdizati iznad svih ostalih, hvaleći vas zbog vaše savršene, mirne i jednostavne prirode. Ali pošto je njima stalno dosadno, to nikad ne traje dugo. Oni su patološki lažljivci, serijski varalice i večne žrtve.

Neće proći dugo i ove osobine će neminovno početi da izlaze na površinu i uzrokuju veliku konfuziju. Svaki put kada spomenete svoju zabrinutost ili nezadovoljstvo, oni će reći kako „mrze dramu“ i učiniće da se osećate loše što samo reagujete na njihovo loše ponašanje.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.