Nakon što se zaljubite u alfa ženu, život će vam se okrenuti naglavačke, ali pozitivno. Ona je slobodnog duha i pravi je primer ženstvenosti, nezavisna je i ne ljuti se za svaku sitnicu

Ovo je 10 razloga zašto je alfa žena najbolji izbor svakog muškarca:

Autentična je Ona je puna samopouzdanja i veruje sama sebi. Ona ne obraća pažnju na na negativne komentare drugih ljudi ni na ono što oni misle o njoj. To je žena koja traži ono pozitivno u svemu i svakome.

reklame

Izvući će ono najbolje iz vas Jednom kada se nađete uz nju, vaši najbolji kvaliteti će doći na videlo – sami od sebe, jer će vas ta žena inspirisati. Zajedno ćete motivisati jedno drugo i zajedno koračati do cilja.

Živećete punim plućima Alfa žena nije srećna dok sedi sa strane. Ona konstntno traži nove izazove, nove avanture.Vaša veza biće kreativna i dinamična.

Ona vas voli, ali zapravo joj niste potrebni Voleće vas i biće spremna da provede ceo život s vama, ali njena nezavisnost ostaće na jednakom nivou. Ona zna da bude srećna i dok je sama i kada je u vezi.

Neće se naljutiti lako Zaboravite li da jednog dana izbacite smeće, ona neće biti ljuta. Neće vas stalno podsećati na vaše greške. Pomoći će vam da balansirate između obaveza i mogućnosti.

Sposobna je da se suoči sa raznim izazovima Ovaj tip žene ne odustaje lako jer ima jaku volju i inteligenciju što je drži usresređenom na cilj. Kada naiđe na probleme, pronaći će snage za nastavak.

Ona će napraviti prvi potez Ona nije stidljiva i kada nešto želi, krenuće prema tome. Lako će napraviti prvi korak, a na vama je sledeći.

Nećete morati da se trudite da se oseća sigurno Alfa ženi nije potrebno da ima muškarca pokraj sebe da bi se osećala sigurnom. Kada izađe s prijateljicama ili to uradite vi, neće vas zvati svakih par minuta i govoriti vam šta se događa.

Brine o sebi I to stalno, jer su joj njena sreća i dobro raspoloženje prioritet. Imaće loših trenutaka i ponekad će joj biti potrebno vreme za sebe. Ipak, pokušaće da ostane pozitivna koliko god može.

Verna je ljudima koje voli Sve veze koje ima u životu, nezavisno jesu li to porodične, prijateljske i romantične, njoj su jako važne. Uvek je spremna da da najbolji savet i bude im potpora, ali i da napravi kompromis ako treba, prenosi The Earth Child.

24sata.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.