Francuski poljubac
Francuski poljubac

Francuski poljubac za pamćenje: Često ga viđate u filmovima i verovatno po zamračenim ćoškovima na ulici. Francuski poljubac je večiti strastveni izraz romantičnih osećanja. Bilo da živite u Parizu u Francuskoj ili u Parizu u Teksasu, možete naučiti da se ljubite kao Francuzi bez neprijatnih promašaja.

 

Navlažite usne

Suve usne se zajedno ne kreću vešto. Nežno pređite jezikom preko usana neposredno pred poljubac i to će biti sasvim dovoljno da ih navlažite. Ipak, ne oblizujte usne jezikom sve vreme jer ih na taj način možete još više isušiti. Umesto toga, redovno ih hidrirajte balzamom za usne. Nikada se ne zna kada možete poljubiti nekoga.

Francuski poljubac
Francuski poljubac

Nagnite glavu na jednu stranu

reklame

Ako vam usne ravno spoje i precizno nalegnu na partnerove, nosevi će vam se sudariti i nećete moći da se ljubite intezivno i ravnomerno. Kako biste ovo izbegli, malo nakrivite glavu na jednu stranu. Pazite da oboje ne nagnete glavu u istu stranu.

Ovako ga poljubi i udahni njegovu dušu: Neće znati šta ga je snašlo, samo će na tebe da misli

Sklopite oči

Dok se budete približavali vašem partneru da biste ga poljubili, gledajte ga, ali onog trenutka kada mu budete sasvim blizu, sklopite vaše oči. Ponekad vas može odvratiti od poljupca ako vam se ukrste pogledi. Međutim, ne morate uvek držati oči zatvorene; neki ljudi uživaju u tome da gledaju partnera i dok se ljube.

Francuski poljubac
Francuski poljubac

Počnite sa nežnim i laganim poljupcem zatvorenih usana

Francuski poljubac je poljubac otvorenih usana, ali nemojte da napadnete vašeg partnera širom otvorenih usta kao da ćete da ga pojedete; umesto toga, razdvojte usne veoma lagano. Kada biste učili francuski jezik, verovatno biste krenuli od osnovnih pravila, vokabulara i gramatike, pre nego što biste pokušali da pišete poeziju. Pa, francuski poljubac je kao poezija u ljubljenju i pre nego što postanete dobri u ljubljenju na francuski način moraćete da savladate poljubac zatvorenih usana. Čak i kada budete dodali francuski poljubac vašem romantičnom repertoaru, obično je najbolje da ga počnete zatvorenih usana.

Odluka o poljupcu treba da bude zajednička

Potrebno je da imate dozvolu od nekoga ako hoćete da ga poljubite na francuski način, ali onog trenutka kada vam se usne spoje nećete prekidati poljubac da biste ga pitali da li možete da ga poljubite! Lagano i samo malo razdvojte usne tokom poljupca tako da se jedna vaša usna nalazi u sendviču između partnerovih usana i obrnuto. Dok vam se spajaju i razdvajaju usne, pređite letimično i što blaže možete vašim jezikom preko partnerovih usana.

Ovako ga poljubi i udahni njegovu dušu: Neće znati šta ga je snašlo, samo će na tebe da misli

Ovo bi trebalo da mu stavi do znanja da želite francuski poljubac. Ako vam partner ne odgovori na sličan način ili ako se odmakne od vas, moraćete da sačuvate francuski poljubac za drugi put kada oboje budete spremni.

Francuski poljubac
Francuski poljubac

Istražujte svojim jezikom

Ako se čini da vi i vaš partner uživate u poljupcu otvorenih usana, polako pokušajte da otvorite usne malo više i nežno gurnite vaš jezik malo dublje u parnerova usta. Jezik je veoma osetljiv na dodir i sam čin dodirivanja partnerovog jezika vašim biće veoma prijatan. Nemojte da gurnete jezik previše daleko u partnerova usta pošto ga možete na ovaj način odvratiti od poljupca. Umesto toga, neka vam se jezici dodiruju nežno i nestašno. Počnite nežno. Obično, ako vaš partner hoće da nastavi sa poljupcem staviće vam to do znanja.

Ljubite se polako

Strastveni poljupci su ponekad dobri, ali ako baš želite da uživate u francuskom poljupcu, morate da počnete polako. Nemojte žuriti već polako istražujete jezikom partnerova usta.

Dišite

Ako se ljubite duži vremenski period, lako ćete zaboraviti na disanje. Verovali ili ne, nije baš romantično da gubite dah i modrite pred partnerom. Tokom poljupca dišite lagano kroz nos. Što vama i vašem partneru bude postajalo prijatnije dok se ljubite, možete pokušati da pomalo dišete na usta: razmena daha takođe može biti romantična (mada ne vole svi to da rade).

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.