Neće znati šta ga je snašlo
Neće znati šta ga je snašlo

Neće znati šta ga je snašlo: Ljubljenje je najvažniji korak svake veze i ljubavi. Kada dođete do tog trenutka da sa voljenom osobom razmenite prve poljupce, taj osećaj je često nezamisliv i neopisiv.

Slažemo se da je poljubac nešto najdivnije što možete iskusiti u ljubavi, ali nisu svi poljupci isti.

Devojke mogu mnogo toga saznati samo preko prvog poljubca. Zbog toga smo odlučili da sa vama podelimo tehnike koje će vam pomoći da postanete pravi Kazanova.

reklame

1. Poljubac trougao

Ovo je verovatno najbolja tehnika koju možete probati sa devojkom na početku. Nije ekstremna i definitivno će se svideti svakoj devojci.

Krenite sa normalnim i laganim poljubcem u usta, zatim pređite na blago i suptilno ljubljenje obraza i onda krenite sa ljubljenjem vrata, pa se ponovo vratite na usta.

Francuski poljubac za pamćenje: Kompletan vodič za savršeno ljubljenje

Kao što vidite ovde ljubite tri različite tačke i tako ćete uzbuditi vašu lepšu polovinu i pokazati joj da čak i u ljubljenju niste dosadni.

Neće znati šta ga je snašlo
Neće znati šta ga je snašlo

2. Blagi ugriz

Ništa nije tako seksi kao blagi ugriz ženske usne. Ovo će se vama svideti, ali verujte nam na reč da će i devojke ovo obožavati.

Veliki problem kod muškaraca javlja se što posle nekog vremena pokušavaju da učine poljubac zanimljivijim, pa se previše trude i tako postaju agresivni i napadni. Ne dozvolite da bude tako. Budite suptilni i nežni, jedan do dva nežna ugriza biće dovoljni da jasno pošalju poruku.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...