dobri momci

Dok se žale da nikako ne mogu da nađu dobrog momka, čini se da se žene sve više “lepe” za loše momke. Zašto im fini momci nisu privlačni? Nema jednostavnog odgovora na ovo pitanje, ali ovo su neka od najčešćih objašnjenja.

momci-progovorili

 

reklame

Fini momci su predvidljivi, što je razlog zašto ženama brzo dosade. Osim toga, previše se trude da veza opstane, zbog čega im ne predstavljaju nikakav izazov. Ipak, čini se da se damama ne sviđa ni to što se “dobrice” nikada ne suprotstavljaju njihovom mišljenju, a složićete se da većina žena voli veze u kojima s vremena na vreme dolazi do svađe, drame. Povremene rasprave deo su zdrave veze, a osim toga, čine je uzbudljivijom, dinamičnijom.

23 stvari koje bi devojke trebalo da znaju o momcima

Dok loši momci prilaze gotovo svakoj devojci koju sretnu, razmišljajući “kod neke će da upali”, fini i prijatni muškarci se uglavnom plaše odbijanja, zbog čega će prići samo devojci koja ih zaista zanima. Ali ono što žene kod njih odbija je i to što su svesne da su oni emotivno veoma osetljivi i da će se nakon raskida oporavljati mesecima. To znači da će je mesecima zvati, moliti, plakati i “terati” da se oseti krivom za prekid veze.

 

 

muskimagazin.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.