FEJSBUK MUVANJE

FEJSBUK MUVANJE: Teško da ćete na Facebook-u prikazati sebe u boljem svetlu nego uživo, naročito ako niste baš pismeni. Onlajn dejting kulutra podrazumeva uglavnom ono što ne bi trebalo da radite, da osoba sa kojom pokušavate da flertujete ne bi posumnjala da ste manijak. Ako ga imate, šarm lako izbija i kroz prozorče za čet, ali nemojte se previše opustiti zaklonjeni bezbednom distancom.

Ne propuštajte šansu koju vam pruža kontakt uživo

Ako ste prećutali veče u društvu u kome vam se neka devojka dopala i uopšte joj se niste obratili i pokazali bilo kakve znake džentlmenstva i interesovanja, kad je startujete na Facebook-u, biće joj čudno. Dobro, možda ste stidljivi. Ali, znate, ako mislite da nešto imate sa njom, moraćete da rizikujete i izvedete je negde i razgovarate sa njom. Pa, ako se nađete u situaciji s početka, bolje odmah prevaziđite stidljivost, jer će posle i virtuelna komunikacija biti prirodnija i normalnija.

Ne pišite devojci koju ste dodali zbog fotke kako vam se sviđa

Ne sviđa vam se ona, nego njene fotografije. Možda je fotogenična, a svakako je okačila samo najreprezentativnije fotke i ako je startujete sa “sviđaš mi se“ znaće da se niste ni potrudili da pogledate čega još ima na njenom profilu. Kad devojke vide momka koji dobro izgleda na fotkama, one prouče njegov profil. Pročitaju sve statuse i komentare, obrate pažnju na linkove koje kačite, filmove, knjige i muziku koju ste označili kao omiljenu, jer to o vama govori mnogo više nego prodoran pogled u foto aparat. Zaista zainteresovani muškarci rade to isto i onda ne napišu “sviđaš mi se“ nego nešto kao “imaš veoma zanimljiv profil, voleo bih da se upoznamo“.

(nastavak teksta na strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.