Oba sastojka su pristupačna i prirodna, i zato isprobajte ovaj domaći preparat što pre

Bez svakodnevne nege lica nema zdrave kože ni besprekornog tena. Međutim, nije svejedno čime čistite lice. Neki preparati mogu da budu izuzetno jaki i da vam oštete kožu, dok su drugi slabi i neefikasni, piše Stil.

Ako ste nekada čitali sastav kupljenih proizvoda, videli ste da su puni raznoraznih hemikalija sa kojima uopšte niste upoznati.

reklame

Ova domaća mešavina ima samo dva sastojka koje već večeras možete da pomešate. Kokosovo ulje je prirodni antibiotik koji pomaže da se otpuše pore i da se rešite bakterija. Soda bikarbona efikasno čisti kožu jer reguliše njenu pH vrednost.

Nakon korišćenja ove mešavine, primetićete da vam je koža glatka, jer umanjuje ožiljke od akni i crvenilo. Takođe je dobra za suvu kožu jer je hrani. Oba sastojka su pristupačna i prirodna, i zato isprobajte ovaj domaći preparat što pre!

Postupak: kašiku-dve sode bikarbone pomešajte sa istom količinom kokosovog ulja, dok ne dobijete homogenu smesu. Ako ne možete sami da izmešate, stavite mešavinu u mikrotalasnu na 10-15 sekundi. Pomešajte, a zatim je stavite u frižider na 5-10 minuta. Toliko je jednostavno! Nakon toga, preparat možete da koristite kao piling za lice.

Stil

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.