5 NAJNAPALJENIJIH FANTAZIJA ZAUZETIH ŽENA: Evo o kakvom seksu maštaju

0
869
Zbog ovoga ćeš biti ostavljena
loading...

Redovan seksualni život ne potiskuje zdravo maštanje o seksualnim užicima, već ga pojačava.

Čak i kada ste u vezi i imate zadovoljavajući seksualni život – mašta i dalje radi prekovremeno. Evo o čemu najčešće fantaziraju ljudi u parovima.

1. Gubljenje kontrole

Nazovite to efektom iz ‘Pedeset nijansi sive’, ali mnoge žene žele prepustiti svoju kontrolu muškarcu. Štaviše, želele su to učiniti mnogo pre nego što je napisan ovaj popularan književni serijal. Ako ste raspoloženi za vezivanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milionskom društvu.

2. Seks na iznenađujućem mestu

Uživanje u spavaćoj sobi sasvim je u redu, ali nekad žene sanjaju o seksu na neobičnim mestima. Visoko na listi lestvice poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi sa pogledom na okean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu, ili senzualno istraživanje partnerovog tela u kadi.

Da li je seks koji traje satima samo mit

3. Seks sa strancem

I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevnice. Podelite svoje želje sa partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u kakvom jeftinom hotelu.

4. Igranje uloga

Žene vole uniforme i razvijena tela muškaraca koji ih ‘popunjavaju’ baš na pravi način. Bez obzira da li je reč o zgodnom lekaru koji je spreman pregledati vas, seksi profesoru ili treneru iz teretane uz nekoliko promena kostima sve ove komade možete imati u vlastitoj spavaćoj sobi.

SEKS NA JEDNO VEČE: Žene su rekle DA neobaveznom kresu

5. Seks na javnom mestu

Jedna američka studija je pokazala da čak 60 odsto žena sanjari o seksu na javnom mestu. I dok će retko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mestu gde u svakom trenutku možete biti otkriveni.

Foto Shutterstock Foto Shutterstock

zadovoljna.dnevnik.hr / kurir.rs
Image courtesy of Charisma at FreeDigitalPhotos.net

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − sixteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.