VAGA

Mir koji ste nakon dugo vremena počeli da osećate u emotivnim odnosima učvrstiće se tokom ove godine. I vi ćete postati sabraniji, bistrije gledati napred ko vam dolazi u susret, pa ćete osećati i više zadovoljstva u privatnom životu. Naročito se to odnosi na kontakte i komunikacije kojih će cele godine tokom biti znatno više nego inače, pa će i prilike za nova poznanstva biti brojnije. One Vage koje ove godine misle da započnu zajednički život sa nekim,  moraće da ulože dodatne napore koji se odnose na trud oko nekretine u kojoj bi živeli. Biće i onih koji će često putovati na kraće destinacije i tamo uživati sa zanimljivim ljudima, a tu je takođe moguća ljubav. Venera će oplemeniti vaš život od 2.3. do 26.3., od 10.6. do 3.7., posebno od 15.9. do 8.10. i opet od 21.12. do kraja godine.

Emotivni vatromet od januara do decembra: Najpovoljniji periodi za ljubav u 2020. godini za svaki horoskopski znak

ŠKORPIJA

Nakon što ste prošle godine malo osetili najavu mogućih promena (od 16.5. do jeseni) u emotivnim odnosima, ove ćete godine morati da prihvatite nov pristup istim. Nakon što 7.3. Uran konačno uđe u vama opozicioni znak Bika, tu će i ostati još 7 godina, a na vama je da se prilagodite. Biće iskušenja tipa naglih i neočekivanih istupa od druge strane, vama ne odmah dragih iznenađenja, novog načina održavanja veze, situacije koje još niste doživeli u privatnosti, a vi ćete sve to morati da rešavate i pametno razvijate. Nisu isključeni ni neočekivani romantični susreti. Podrška sporih planeta iz Ribe i Jarca učiniće da nađete nov način funkcionisanja. Venera vam je povoljna od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., od 4.7. do 28.7., te posebno od 9.10. do 1.11.

STRELAC

reklame

S Jupiterom u svom znaku imaćete osećaj da su vam sva vrata otvorena, pa tako i ona ljubavna. Bićete u odličnim raspoloženjima, ali zbog kvadrata Neptuna skloni i zabludama. Zbog urođene potrebe za slobodom, pazite da se ne razmašete previše ili pak da neku dragu osobu ne odbijete svojom indiskrecijom. Negujte realistično posmatranje kako sveta u sebi, tako i oko sebe, kako biste znali da primereno postupate. Uz takav pristup pred vama je vrlo lepa privatna godina. Vedrinom ćete spontano privlačiti osobe suprotnog pola, pa su garantovana nova poznanstva ili dobar razvoj već postojeće veze. Venera će osvežiti vaš ljubavni život posebno od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., od 29.7. do 21.8. i opet snažno od 2.11. do 26.11.

nastavak na sledećoj strani

loading...