Najpoznatiji ruski psiholog savetuje žene: Ovih 5 stvari treba da uradite kad vam muž pravi probleme
Foto: Printscreen Youtube

Na jednostavan i originalan način, Labkovski je predložio šta da radite ako vam se život pretvori u pakao zbog muža

Ovako realne savete nigde nećete čuti. Ako želite istinu, u ovom tekstu ćete je dobiti. Cenjeni ruski psiholog Mihail Labkovski dao je nekoliko zanimljivih saveta za žene. Na jednostavan i originalan način, Labkovski je predložio šta da radite ako vam se život pretvori u pakao zbog muža.

Problem: Muž je izgubio interesovanje za seks

Rešenje: Da ne bi došlo do problema (bilo koje vrste) u braku, par mora da radi na sebi, da se zajednički razvija. Kao prvo da razgovara, da izlazi zajedno, da se druži sa drugim ljudima, da se kulturno uzdiže i td.

reklame

Ako dođe do bilo kakavog problema bitno je da znaju da iskren razgovor može mnogo da pomogne. Do toga da li ćete pre ili kasnije doći do rešenja zavisi od toga zbog čega i kako ste ušli u brak. Na žalost, današni brakovi se sve češće sklapaju jer jedna osoba ili obe ne žele da ostanu sami do kraja života. Žele da imaju decu, da se skrase i zbog toga ulaze u brak “na brzinu”.

Zbog toga ovakvi brakovi mnogo pre “upadnu u krizu” nego brakovi sklopljeni iz čiste i nepomućene ljubavi. Ako je vaš muž izgubio volju za seksom morate da pomoć potražite kod seksologa. Ako muž odbija, sačekajte par nedelja pa opet napomenite da morate da potražite stručnu pomoć.

Ako ni tada ne želi da traži pomoć, vi tražite drugog muža! Možda ovo zvuči surovo, ali realnost je da ste vi fizički u braku, ali psihički niste. Muž nije muž jer odbija supružničke dužnosti, piše sajt Capelino.com

Problem: Muž sve više vremena provodi za kompjuterom

Rešenje: Normalni ljudi ne sede stalno ispred kompjutera, ne gledaju serije neprestano – oni žive! Ako vaš muž sve slobodno vreme provodi ispred kompjutera onda nije zadovoljan sa svojim životom i pokušava da se okupira nečim drugim kako ne bi mislio o tome.

Najpoznatiji ruski psiholog savetuje žene: Ovih 5 stvari treba da uradite kad vam muž pravi probleme

Normalno je da je u tim prilikama žena besna. Muž gubi interesovanje za nju. Moj savet je da ga zavedete opet. Ako vam to ne uspe, vreme je da posetite psihologa za parove. Ali pre nego što odete kod savetnika za brak, pogledajte da slučajno vaš muž nije aktivan na nekom od sajtova za zabavljanje. Tada vam ni svi psiholozi sveta ne mogu pomoći!

Problem: Muž ima užasne manire kod kuće

Rešenje: Ako je muž pre braka imao običaj da nos istresa u zavesu, ona žena sigurno zna kakav je. Stoga, prihvati ga takvog kakav je. Nipošto, al nipošto ne viči na svog muža. On nije dete i nije na tebi da ga prevaspitavaš. Ako ti smetaju neke sitnice u njegovom “opuštenom” ponašanju kod kuće, ukaži mu na probleme.

Ako ne može da se promeni ili ga prihvati ili se razvedi. Trećeg rešenja nema! Zato, za vas koje ste već jednom nogom zakoračile u brak, dobro razmislite o osobinama koje vas iritiraju kod vašeg dečka. Ako su podnošljive, udajte se za njega, ako nisu bolje ne razmišljajte da ga promenite. Odrastao muškarac se ne može promeniti a ostati srećan!

loading...