DŽABE TI LICE ZA NASLOVNICE AKO NEMAŠ OVO: 11 osobina bez kojih je i najveća lepotica prazna i obična

0
1399
Foto: Flickr.com
loading...

Ljudi će duže pamtiti činjenicu da ste ih nazvali da im čestitate rođendan ili da ste se setili da ne jedu određenu vrstu hrane kada ste ih zvali na večeru, nego što će se sećati napora koji ste uložili u make-up i feniranje kose

S obzirom na to da je prva stvar koju na nekome primetite fizički izgled, zaista je lako usresrediti se na lepotu nauštrb drugih važnih osobina, pogotovo kada se radi o ženama.

Mnogobrojni tabloidi fokusiraju se na celulit i druge fizičke “nedostatke” poznatih žena, a postoji masa članaka o tome kako žene izgledaju bez šminke. Marketing podstiče žene da kupuju proizvode koji će im dati duge trepavice, sjajniju kosu, veće usne, tanji struk i lepše pozadine.

Istovremeno, ženama se govori da “prigrle svoju prirodnu lepotu” i da izaberu da se osećaju lepim iznutra.

Nema nište loše u tome da izgledate dobro i da se osećate samouvereno, ali ponekad se čini da se vrednost žene definiše njenom lepotom iznad svega. U današnjem društvu, biti lep ima svoje prednosti, ali nije sve u tome.

Ukoliko dama nema sledećih jedanaest osobina, žena nije žena u pravom smislu te reči, bez obzira na njen fizički izgled.

Zabavna

Biti zabavan znači pružiti trenutke sreće i smeha svima oko vas. Pored toga, istraživanja pokazuju da su zabavne osobe vrlo privlačne. Na kraju, ko ne bi voleo da se druži s osobom koja često zbija šale? I sami znate da je smeh najbolji lek.

Pročitajte i  Shvati na vreme ko ti je drug, a ko poznanik: Ovo je dobar način da prepoznaš prave prijatelje

Dnevni horoskop za 16. maj 2017

Kreativna

Kreativne osobe posmatraju sve oko sebe, traže nova iskustva i preuzimaju rizike. Istraživanja pokazuju da one i žive duže. Takve osobe su zanimljive i intrigantne.

Samouverena i karakterna

I to ne na način da se ne izvinite nakon što ste nešto učinili loše, već na način da znate ko ste, u šta verujete i koliko vredite, bez izvinjenja. Ovo izaziva poštovanje.

Spontana

Svakome je potreban prijatelj koji nas može pozvati na koncert, u bioskop, na piće ili bilo šta drugo u poslednjem trenutku. Naravno da ćete prihvatiti poziv, jer je to novo iskustvo.

Iskrena

Čak iako niste tip “brutalne iskrenosti”, biti direktan oko želja i potreba, osobina je vredna divljenja.

Odana

Jedna od najvažnijih stvari u svakom odnosu jeste znanje da se možete osloniti na drugu osobu, da je ona na vašoj strani i da će vas podržati bez obzira na sve. Istraživanja pokazuju da su osobe koje su odane u svojim romantičnim vezama generalno zadovoljnije životom.