DŽABA ŠTO TI JE VELIK, AKO NIJE LEP: Od ove osobine penisa zavisi da l' će da ti popuši, il ćeš da ga ispušiš

De li je veličina penisa ženama važna pitanja je o kojem se večito raspravlja. Verujemo da to zavisi i od individualnih preferencija svake žene, ali gledajući uopšteno, nežniji pol je u novom istraživanju dao svoj konačni odgovor o važnosti veličine penisa.

Istraživanje Univerzitetske bolnice u Zürichu dalo je konačan odgovor na večno pitanje da li je veličina penisa ženama važna ili nije.

U istraživanju žene su rangirale karakteristike muškog polnog organa prema tome koliko su im važne, a dobijeni podaci pokazali su da je obim, odnosno debljina penisa ženama na trećem mestu, dok je dužina tek na šestom mestu.

reklame

Kao treću najvažniju odliku ispitanice su navele izgled kože penisa, postojanje stidnih dlaka oko polnog organa im je na drugom mestu, dok se na prvom mestu našao sveukupni izgled penisa. Dakle, ženama je od veličine mnogo važnije kako penis izgleda.

Pređašnje britansko istraživanje utvrdilo je da prosečna dužina penisa u erekciji iznosi 13.12 centimetara, a spuštenog 9.16 centimetara.

zadovoljna.dnevnik.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.