najbolji način da započneš vezu
najbolji način da započneš vezu

Kako da mu suptilno stavite do znanja da vam se dopada?

Sigurno ste barem jednom bili u situaciji da ste već dugo single, a onda je došlo vreme za famozni prvi dejt. Dečko sa kojim ste izašli vam se dopada, kao i vi njemu, ali vi se trudite da to odjednom postane fatalno i u tom trenutku, počinjete da delujete po malo očajno.

Zakon prvilačnosti među ljudima nije uvek najjasniji, ali ako već na početku počnete da se ponašate kao da se “hvatate za slamku”, možda ste baš vi osudili odnos na propast.

reklame

Na samom početku, kada se još uvek ne poznajete dovoljno, jedna od najboljih taktika je da zadržite određenu distancu i ostanete misteriozni, jer ako odlučite da se uključite u njegov život, bez da vam je on za to dao povoda, verovatno je da od vaše romanse neće biti ništa.

 najbolji način da započneš vezu
najbolji način da započneš vezu

Sa druge strane, ako zadržite preveliku distancu, on bi mogao shvatiti da ste nezainteresovani. Dakle, neophodno je da mu do znanja stavite da vam se sviđa, ali kako da to uradite s pravom merom?

Ne propustite: On je ludo zaljubljen u tebe: 10 stvari koje će dečko da ti kaže jer te obožava

Umerena komunikacija

Naravno da želite da stalno budete u kontaktu sa nekim, ko vam se dopada, ali pokušajte da zadržite pravu meru i pustite ga da on bude onaj ko će se javljati češće i pokazati veće interesovanje za vas. Naravno, ako želite da izađete na dejt, možete ga pozvati, ali neka to bude povremeno, jer želite da vidite da li on ima potrebu da pozove vas i da provedete vreme zajedno.

Ne dozvolite da upadnete u friend zone

Veoma je važno da znate meru u prijateljskim gestovima na početku, jer ne želite da vas on svrsta u friend zone, jer ako vas jednom svrsta u tu kategoriju, veoma ćete teško moći da mu postanete emotivni partner, bez obzira koliko se trudite.

Nemojte pokazati da ste nesigurni

 najbolji način da započneš vezu
najbolji način da započneš vezu

Poslednje što želite je da vidi da ste nesigurni. Svaki muškarac pored sebe želi devojku punu samopouzdanja, koja zna šta hoće i na koji način će to dobiti. Ne želite da pomisli da ste nesigurne i da samo želite gram nečije pažnje, jer vas u tom slučaju nikada neće pozvati na sledeći date.

Dajte mu prostora da vas upozna

Ako ste na prvom dateu ostavili dobar utisak, sledeći korak, iako frustrirajući, definitivno je čekanje. On je taj koji treba da poželi da vas upozna i da napravi sledeći korak.

mycupoftea.rs

loading...