Dnevni horoskop za 16. april 2016. godine
Veliki horoskop za leto 2017

Blizanci i Škorpija dobar spoj, Lav čuva leđa, Devica preuzima kormilo, Rak više sreće nego pameti,  Jarac danas najbolji, zabrinjavajuće za Bika, Strelac ima genijalne ideje, zvezde uz Vodoliju.

 

OVAN

Posao: Ukoliko ste neko ko je zadužen za finansije, možete imati veći uspeh i dobiti zasluženu kamatu za svoj trud. Možete biti pozvani u ekskluzivni klub menadžera, kako biste uspeli da se dovoljno informišete o onome što trenutno radite.

reklame

Ljubav: Otežanja na strani ljubavi su ovaj put kulminirajuća, gde osećate teškoću kroz priču sa partnerom. Pokušajte da se kontrolišete u svakom slučaju.

Zdravlje: Danas ste raspoloženi.

 

BIK

Posao: Imate pomalo zabrinjavajuću situaciju na polju posla kojim se trenutno bavite. Ono što vam se plasira u vidu informacija je nešto što ste predviđali kao izuzetno lošu vest. Budite na distanci i dobro razmislite kome se poveravate.

Ljubav: Možete biti pomalo lošeg raspoloženja. Partner ne dozvoljava da njime manipulišete. Pokušajte da se osamite kako bi napunili baterije.

Zdravlje: Imate pojačano lupanje srca.

 

BLIZANCI

Posao: Imate dve solucije, da se posvetite poslu od ranije ili da se preorijentišete na nešto potpuno novo. Imate osećaj da ono što imate da ponudite u novom poslovnom duhu može više satisfakcije da vam donese.

Ljubav: Škorpija je odličan izbor koliko se radi o osobi koja je nedavno ušla u vaš život. Ukoliko ste slobodni možete iskoristiti odlične aspekte na vašem polju ljubavi. Planirajte izlazak.

Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

devojka

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.