Moć muškarca nije ni u izgledu ni u parama: Pravog zavodnika čini nešto drugo

Kada ste u potrazi za “gospodinom Pravim”, naići ćete na veliki broj muškaraca koji baš i nisu ono za čim tragate. To je neminovno i sasvim je nemoguće “na prvu” da nađete pravog muškarca.

 

Da ne biste previše lutali, evo i četiri osobine koje mogu pomoći pri odabiru.

reklame

Smisao za humor

Bez obzira koliko je muškarac privlačan i zgodan, vaša veza neće biti dugotrajna ako on nema smisao za humor ili ako je preozbiljan. Pored toga, muškarac koji vas zasmejava pomoći će vam da i vi ne shvatate sve stvari isuviše ozbiljno. A, ako se zajedno smejete, biće vam zabavnije bez obzira što radite.

NE 'EBE LEP: Evo zašto lepotice vole ružne momke

 

Muškarac bez predrasuda

Ljudi s predrasudama mogu da budu prilično teški. Imati mišljenje odlična je stvar ali muškarac koji je totalno zatvoren za nove ideje i tuđa mišljenja uopšte nije “materijal” za izlaske. Biti u vezi s nekim ko nema predrasuda znači da ste s osobom koja prihvata sve vrste ljudi, ideja i načina života. Biti s nekim takvim puno je zabavnije nego tolerisati nekoga ko misli da su samo njegove ideje i mišljenja vredni.

muskarac

 

Muškarac s ciljevima

Muškarci koji nemaju nikakve ciljeve ili aspiracije u životu i koji, skoro pa svaki slobodni trenutak provode ispred televizora, u kafiću ili u kladionici, ne mogu se ni nazivati ​​muškarcima već lenčinama. Obzirom da smo ih “etiketirali”, držite se podalje od istih. Zdrava doza ambicije je odlična osobina koju treba da poseduje svaki muškarac. U protivnom, on samo “luta” kroz život i verovatno mu je najveći uspeh to što je otišao da baci smeće.

Oteraj smarača jednim potezom

 

Muškarac s velikim srcem

Ako muškarac nema duha, bez obzira koliko on bio zgodan ili uspešan, držite se podalje od njega. Čuli ste za izreku “Srce mu je k’o kuća”? Takav muškarac je vrlo pažljiv, blizak je s porodicom i prijateljima, voli da priskoči u pomoć dragim osobama i ima saosećanja na pretek. Brižni muškarci se ne boje svojih osećanja i, ako takvog nađete, ne odvajajte se od njega.

Zašto biramo da budemo slepi u vezi i ljubavi? - "Sve je bilo super, a onda je on odjednom..."

minimagazin.info

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.