Dnevni horoskop za 7. maj 2017

Dnevni horoskop za 7. maj 2017: Današnja nedelja je divan dan za lepe emotivne i ljubavne susrete. Ako se danas dogovorite da se vidite sa onima koji vam prijaju i koje zaista volite energija tih osoba će vam izuzetno prijati danas, osećaćete se zaštićeno i ispunjeno. Sigurni smo da svi imate jednu ili više njih koji vam prijaju u tom smislu, koga biste želeli kraj sebe za kraj sedmice. Ako vas ne preduhitri, vi rezervišite dragu personu za sebe tokom dana ili još bolje uveče.

Uživajte u razmeni dobrih vibracija i ispunjeni dobrom energijom uplovite u san i u naredno jutro, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

reklame

Danas ste spremni na izazov. Situaciju na poslovnom planu, koja vas je u pretekloj nedelji nervirala, odlučujete da totalno promenite.

LJUBAV

Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas iritira.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

BIK

POSAO

Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam danas neće nikakvu korist doneti.

LJUBAV

Na ljubavnom planu preveliki broj prebrzih misli vas dekoncentriše. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.

ZDRAVLJE

Odlično.

BLIZANCI

POSAO

Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

LJUBAV

Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savet.

ZDRAVLJE

Problemi sa disajnim putevima.

RAK

POSAO

Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje.

LJUBAV

Danas ste jako lepi i sebi i drugima i osećate se slobodno. Partner vas obožava dok slobodni Rakovi danas mogu biti na meti posmatrača.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...