STRELAC

POSAO

Obratite pažnju na različite detalje prilikim poslovnih susreta. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na određenom mestu i da povučete dobar potez.

reklame

LJUBAV

Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Sačuvajte ono što imate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

JARAC

POSAO

Delujete sumnjičavo kada analizirate situaciju na poslovnom planu i ne verujete previše u nečiju priču. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost.

LJUBAV

Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner kao da nema previše razumevanja za izgovore kojima pokušavate da se opravdate.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

VODOLIJA

POSAO

Stalo vam je da završite niz korisnih poslova i posebno da opravdate nečije poverenje. Dokažite saradnicima da posedujete kvalitete i da ste vrlo ozbiljni u svojim namerama.

LJUBAV

Imate utisak da možda nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja i spremni ste da promenite ono što vam se ne dopada u ljubavnom odnosu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RIBE

POSAO

Možda neko remeti vaše planove i zato nemojte davati zvanična obećanja u društvu saradnika. Važno je da se pridržavate liste prioriteta.

LJUBAV

Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja, kako biste izbegli moguće nesporazume. Prijaće vam zabava u društvu bliskih prijatelja.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

danasnji-dnevni-horoskop.com

loading...