Dnevni horoskop za 6. jul 2018
Dnevni horoskop za 6. jul 2018

Dnevni horoskop za 6. jul 2018. Najlepši dan u nedelji je pred nama, Petak, a još sa Mesecom u Ovnu, eto akcije u najavi. Koje vrste, to ćete sami odlučiti, ali za sve što danas pokrenete imaćete i snage i volje i motivacije.

Sve sa osmehom na licu. Neki će snagu iskoristiti da ovaj poslednji radni dan daju sve od sebe i odrade sve ono što možda tokom nedelje nisu, oni drugi će zračiti pozitivnom energijom ljude oko sebe, a treći mogu da se pripreme i večeras nezaboravno provedu.

Motivacija na nivou, emocije nivo iznad, komunikacija takođe, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

reklame

POSAO

Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

LJUBAV

Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan.
Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Dnevni horoskop za 6. jul 2018.

Bik

POSAO

Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.

LJUBAV

Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od
svih.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.

LJUBAV

Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe…

loading...