Dnevni horoskop za 6. april 2018.

Dnevni horoskop za 6. april 2018. Današnji dan protiče bez bitnijih aspekata, još uvek smo pod uticajem prethodnih dana, kad je trebalo pokazati svu virtuoznost i umeće preživljavanja.

Možda da je danas vreme ipak za predah. Za obnavljanje snaga poput prostog spavanja kad god se prilika ukaže. Danas je najbolje i povući se u svoj dom, pošto dosta sila vreba koje mogu da vam ugroze svakodnevnicu. Posvetite se sebi, pročitajte dobru knjigu, pogledajte lep film.

Ne dozvolite da vam iko ugrozi vaš mir danas. Svako dobro vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

reklame

Dnevni horoskop za 7. april 2018. Venera u trigonu sa Saturnom, Ovan oprezan na poslu, Rakove partner obasipa pažnjom, Škorpija nezadovoljna…

Dnevni horoskop za 6. april 2018.
Dnevni horoskop za 6. april 2018.

Ovan

POSAO

Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.

LJUBAV

Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi Vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da Vas obraduje i da Vam ugodi. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Ponuđene su Vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

LJUBAV

Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

Blizanci

POSAO

Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.

LJUBAV

Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje Vas prate u privatnom zivotu. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji…

loading...