Dnevni horoskop za 5. februar 2019. Ovan pred dilemom, Bikovi obratite pažnju na partnera, Blizanac nervozan.

0
1303
Nedeljni horoskop od 25. februara do 3. marta 2019
Nedeljni horoskop od 25. februara do 3. marta 2019

Dnevni horoskop za 5. februar 2019. Današnji utorak proteći će bez aktivnih dešavanja na nebu, trebalo bi da dan protekne bez turbulencija, bar što se planeta tiče. Generalno, ceo ovaj mesec neće biti težak za preživljavanje, tu je svega par kvadrata i to je sve.

Venera je tu dobar deo meseca, pa je je ovo itekako mesec ljubavi, iako na sam dan ljubavi, 14. nece biti aktivna. Današnji dan neka vam prođe u miru i slozi, ljubavi i pažnji. Nesebično delite ne očekujući ništa zauzvrat, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji dobar savet. Ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je da održite nivo uspešne saradnje.

LJUBAV


Ponekad vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali vi imate dobru volju da to promenite.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 18. jun 2019. Ovnovima mogućnost poslovnog putovanja, Bik opušten, Blizanac napreduje,  Rak prepun obaveza

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 6. februar 2019. Ovnovi, kontrolišite emocije, Bik uspešan, Rak preteruje sa zahtevima, Lav tvrdoglav.

Dnevni horoskop za 5. februar 2019. Ovan pred dilemom, Bikovi obratite pažnju na partnera, Blizanac nervozan.
Dnevni horoskop za 5. februar 2019.

Bik

POSAO

Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije.

LJUBAV

Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.

ZDRAVLJE

Ukočenost.

Blizanci

POSAO

Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam bolja koncentracija.

LJUBAV

Sa druge strane, preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Nervozni ste…