Dnevni horoskop za 4. januar 2019. Blizanci prihvataju kompromis, Rak da obrati pažnju na partnera, manje ljubavne turbulencije za Lavove.

0
2043

Jarac

POSAO

Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj.

LJUBAV

Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.


ZDRAVLJE

Budite odgovorni prema zdravlju.

Dnevni horoskop za 4. januar 2019.
Dnevni horoskop za 4. januar 2019.

Vodolija

POSAO

Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 9. april 2019: Jarac napreduje, Bik uživa, Devica nezadovoljna

LJUBAV

Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima.

ZDRAVLJE

Dobro društvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

Ribe

POSAO

Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak.

LJUBAV

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.

ZDRAVLJE

Zračite pozitivnom energijom.