Dnevni horoskop za 4. januar 2019. Blizanci prihvataju kompromis, Rak da obrati pažnju na partnera, manje ljubavne turbulencije za Lavove.

0
2044

Rak

POSAO

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji.

LJUBAV


Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće.

ZDRAVLJE

Izbegavajte različite vidove preterivanja.

Dnevni horoskop za 4. januar 2019.
Dnevni horoskop za 4. januar 2019.

Lav

POSAO

Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 23. jul 2019. Blizanac pred novom vezom, Rak ima stomačne tegobe, Lavovi naoružajte se strpljenjem, Devici stiže novac

LJUBAV

Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje.

ZDRAVLJE

Usporite svoj ubrzani ritam. Prijaće vam relaksacija.

Devica

POSAO

Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog krivca, potrebno je da se suočite sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje.

LJUBAV

Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.

ZDRAVLJE

Prijaće vam zabava. Opustite se…