Strelac

POSAO

Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.

reklame

LJUBAV

Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 4. april 2019. Ovan pravi sekstil sa Marsom u Blizancima: Bikovi da drže do sebe, Blizanac odlaže obaveze, Rak flertuje, Lavovima cveta ljubav, Vaga dežurni krivac.

Jarac

POSAO

Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.

LJUBAV

Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se!

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Dnevni horoskop za 3. april 2019.
Dnevni horoskop za 3. april 2019.

Vodolija

POSAO

Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete nesporazume.

LJUBAV

Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

ZDRAVLJE

Problemi sa mišićima.

Ribe

POSAO

Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.

LJUBAV

Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Unosite više tečnosti.

loading...