Lav

POSAO

Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.

reklame

LJUBAV

Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop za 4. april 2019. Ovan pravi sekstil sa Marsom u Blizancima: Bikovi da drže do sebe, Blizanac odlaže obaveze, Rak flertuje, Lavovima cveta ljubav, Vaga dežurni krivac.

Devica

POSAO

Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zato nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

LJUBAV

Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 3. april 2019.
Dnevni horoskop za 3. april 2019.

Vaga

POSAO

Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate i to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE

Potrebno je da korigujete ishranu.

Škorpija

POSAO

Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

LJUBAV

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

loading...