Dnevni horoskop za 29. mart 2019. Ovan da praktikuje timski rad, Bik željan pažnje, Blizancima glavobolja, Rak samouveren

0
2743

Strelac

POSAO

Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina postuje Vaše mišljenje i rezultate.

LJUBAV


Prati Vas romantično raspoloženje, nečije prisustvo u Vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izrazavanju prema partneru, sve što je lepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Jarac

POSAO

Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko Vas budu srećni i zadovoljni.

LJUBAV

Ako vas partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 20. avgust 2019: Riba spremna za novu ljubav, Ovan treba da bude oprezan u saobraćaju, Jarcu ide sve od ruke

ZDRAVLJE

Nema promena.

Dnevni horoskop za 29. mart 2019.
Dnevni horoskop za 29. mart 2019.

Vodolija

POSAO

Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji Vas umara. Važno je da održite dobar poslovni ritam, nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom, povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po Vašoj meri ili ukusu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje Vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete.

LJUBAV

Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, pre ili kasnije sve će doci na svoje mesto i faktor vremena Vam ide u prilog.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.