Lav

POSAO

Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare, nečije primedbe ne mogu da umanje smisao Vašeg uspeha.

reklame

LJUBAV

Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo, koliko je to potrebno.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Devica

POSAO

Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila, prihvatite poslovni kompromis.

LJUBAV

Partner počinje jasno da negoduje zbog Vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete dobiti bas sve što zahtevate ili očekujete.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Dnevni horoskop za 29. mart 2019.
Dnevni horoskop za 29. mart 2019.

Vaga

POSAO

Vasa osnovna interesovanja su praktične prirode. Stoga, svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje.

LJUBAV

Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, već preuzima neki »iznenađujući korak« i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete sa proverenim informacijama.

LJUBAV

Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru »emotivnog prikrivanja« i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

loading...