Dnevni horoskop za 6. april 2018.

Dnevni horoskop za 29. mart 2018. Ovaj dan donosi nam i dalje zategnutu situaciju na nebu, a potrajaće neko vreme, pa je bolje da budete u pripravnosti.

Iako tek iduće nedelje očekujemo susret Marsa sa Saturnom, potom i sa Plutonom, ali sam susret počinje da se oseća tokom ove nedelje, njihovo delovanje je izuzetno jer su opozitne, piše današnji dnevni horoskop.

Na poslu… biće vrlo napet dan, biće izazova na sve strane koji mogu da vam zamagle situaciju, zabole vas, uvrede, moguć nalet i loših glasina i neistina koje će vas ozbiljno pogoditi.

reklame

Zapamtite jedno, kad vam bude jako teško, sve se dešava s razlogom, i planovi Univerzuma mnogo su veći, a sve mora da se odvija po zacrtanom planu.

Strah je prepreka koju morate prevazići, kao i osećaj da ste najbolji u svemu. Saturn će vas za to nagraditi, ukoliko spustite ego na zemlju.
Srećno.

Dnevni horoskop za 30. mart 2018. Ovan dobro, Blizanac zadovoljan u ljubavi, Devica zabrinuta, Vodoliju čeka prijatno iznenađenje…

Dnevni horoskop za 29. mart 2018
Dnevni horoskop za 29. mart 2018

Ovan

POSAO

Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.

LJUBAV

Uživajte u lepim stvarima koje imate ili Vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Bik

POSAO

U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima.

LJUBAV

Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Potreban Vam je odmor.

Blizanci

POSAO

Imate loš predosećaj u vezi nekih saradnika, stoga smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo.

LJUBAV

Možda to ne primećujete, ali Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče…

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja…

loading...