JARAC

POSAO

Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik.

reklame

LJUBAV

Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Razmislite dobro i budite iskreni i prema sebi i prema njemu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 26. jul 2016
Dnevni horoskop za 26. jul 2016

VODOLIJA

POSAO

Stvari koje prećutkujete pred saradnicima pre ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo.

LJUBAV

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

RIBE

POSAO

U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.

LJUBAV

Ukoliko vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama, kao da će vam tako biti lakše.

ZDRAVLJE

Važno je da se rasteretite.

danasnji-dnevni-horoskop.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.