Dnevni horoskop za 26. februar 2018
Foto: Flickr.com

Dnevni horoskop za 26. februar 2018. Odavno nas nije dočekao ovako hladan ponedeljak, a najavljuju još hladnije dane pa se pripazite, prehlade i virusi su poslednja stvar koja nam je sada potrebna.

Dan koji je pred nama delovaće usporeno, nećete biti orni za rad, za razgovor, ovo je jedan od onih dana koje biste najradije proveli u krevetu, ili negde sami sa sobom, ali pošto je to nemoguće dajte sve od sebe da ga pregurate i uradite ono što drugi traže od vas, piše današnji dnevni horoskop.

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA MART 2018: Tajna ljubav za Bika, veća zarada za Raka, Ribe prati uspeh na svim poljima

reklame

Naročito pominjemo druge, ne dozvolite sebi da nikome date povoda da priča protiv vas, da se sukobi sa vama ili da se naslađuje vašim lošim danom (naročito pred šefovima). Danas bi mogli neki zli ljudi da isplivaju oko vas, da pokažu pravo lice, ne dozvolite im da vas pobede na bilo koji način. Ne ulazite u sukobe već se borite argumentima i svojim razmišljanjima.

Mogući su danas i neki sukobi sa voljnom osobom zbog stvari iz prošlosti… ah, zašto niko ne misli samo na budućnost, čemu vraćanje unazad?! I tu
gledajte da prećutite nešto što biste rado rekli, da ne kažete nešto što vas muči…

A već sutra, mnogo lepši i strastveniji dan, pa lezite da spavate što pre možete, da ga dočekate puni energije.

Miran dan vam želimo.

Dnevni horoskop za 26. februar 2018
pexels-photo

Ovan

POSAO

Okolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju. To vas ispunjava i počinjete da radite još bolje. Današnji dan iskoristite za dogovore i pregovore.

LJUBAV

Osećate se opušteno u privatnom životu, bilo da ste u vezi, bilo da želite nekoga da osvojite. Imaćete prilike za flert, od vas zavisi da li će se taj odnos produbiti.

ZDRAVLJE

Povedite računa o ishrani.

Bik

POSAO

Saradnici će pokazati dva lica, savet za vas je da odigrate njihovu igru, ali se pre toga se naoružajte informacijama. Neko vam može ponuditi unapređenje ili novo radno mesto.

LJUBAV

Voljena osoba pokazaće svoju lucidniju stranu, ali to će zahtevati od vas povećanu pažnju. Povezaćete se na vama interesantan način, ali ne zaboravite suštinu vašeg odnosa.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh.

LJUBAV

Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima…

loading...