Dnevni horoskop za 24. septembar 2017
Dnevni horoskop za 24. septembar 2017

Dnevni horoskop za 24. septembar 2017 Poslednja nedelja u kojoj smo ušli tokom leta nam je pri kraju, Mars se sprema da večeras uđe u opoziciju sa Neptunom u Ribama

Moguće je da kod nas pojača dozu nekog nepoverenja, pomeša osećanja, neke godađaje prikaže onakvim kakve u stvarnosti nisu.

Ne donosite danas nikakve važne odluke, mogli biste da napravite veliku grešku zbog nepromišljenosti ili pogrešne slike stvarnosti, piše današnji dnevni horoskop.

reklame

Dan bi mogao da donese i dozu nervoze, pripazite se nasilja svake vrste, i zdravstvenih problema, pa zapamtite da je zdravlje nešto najvažnije što imate. Ne dozvolite sebi da danas previše konzumirate alkohol, nikotin ili ne daj Bože, nešto jače i opasnije.

Ovaj aspekt prvenstveno deluje na manje stabilne osobe, pa se iskreno nadamo da se nikome prognoze neće ostvariti. Ali, oprez u glavu.
Miran dan vam želimo!

Ovan

POSAO

Ukoliko ste stalno u pokretu, moraćete posebo da vodite računa u saobraćaju. Obaveza će biti mnogo i koncentracija vam neće biti na nivou.

LJUBAV

Očekujte poziv osobe koju već dugo niste videli. Neko misli intenzivno na vas pa očekujte da će vam to otvoreno reći.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017 

Dnevni horoskop za 24. septembar 2017
Dnevni horoskop za 24. septembar 2017

Bik

POSAO

Pripremaćte se za velike promene i vreme ćete provesti u planovima o budućnosti. Iznenadni dobitak moći će da vam olakša planove.

LJUBAV

Vratićete se na emotivnu situaciju u kojoj ste bili pre nekoliko meseci. Ne možete još uvek da se otrgnete od prošlosti.

ZDRAVLJE

Bolovi u leđima.

Blizanci

POSAO

Veoma je važno kako ćete se snaći u određenoj situaciji na poslu. Od vas se očekuje maksimalna predanost i koncentracija.

LJUBAV

Više pažnje bi trebalo da posvetite voljenoj osobi. Možda ne primećujete, ali oseća se usamljeno pored vas.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija…

loading...