Dnevni horoskop za 21. mart 2018

Dnevni horoskop za 21. mart 2018: Rak kolebljiv, Škorpija i Ovan saveznici, Jarac u usponu, Vaga ima jasan cilj, Bik pred promenom, Strelac slobodnog duha, Blizanci ne odustaju, neprijatnost za Ribe, Devica neprilagođena, odličan dan za Lava, nagrade za Vodoliju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.03.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao: Vaše namere su jasne, ali nemate motiv da se to i realizuje, jer nailazite na izvesne probleme na tom putu. Škorpija je vaš odani saradnik, koji vam pruža veliku šansu i taj vetar u leđa bi mogao biti izuzetno profitabilan.

Ljubav: Očekujte poveće promene na ovom polju ukoliko ste u vezi sa jednom Vodolijom. Prilagodite se kako bi bili ispunjeniji.

reklame

Zdravlje: Pazite se stresa.

HOROSKOP U VLADAVINI OVNA: Otkrijte šta vas čeka od 20. marta do 20. aprila 2018. godine

BIK

Posao: Početak perioda u koji ulazite nosi simboliku velikih promena koje vas pomalo plaše jer nećete imati priliku da na njih utčete u većoj meri. Budite fleksibilniji u ovom planetatarnom aspektu.

Ljubav: Imate jasne namere kada su određene osobe u pitanju. Dvoumite se između bivšeg partnera, ali vi sigurno ulazite u vezu sa nekim novim.

Zdravlje: Glavobolja.

Dnevni horoskop za 21. mart 2018

BLIZANCI

Posao: Osećate da ćete imati poveći novčani gubitak jer imate nameru da investirate poveću sumu novca u novi projekat. Saradnici se slažu sa ovom odlukom. Nemate veći otpor za priliku koja vam se nudi.

Ljubav: Kada je ovaj segment u pitanju imate dovoljno dobre šanse za nešto konkretno da vam se desi. Nemate još jasan stav šta bi to bilo, ali odustajanje se ne vidi.

Zdravlje: Pluća su vam slaba strana.

loading...