Naslovna DNEVNI HOROSKOP Dnevni horoskop za 21. jun 2018: Blizanci u svom svetu, Ribe otvorene...

Dnevni horoskop za 21. jun 2018: Blizanci u svom svetu, Ribe otvorene za nove stvari, Bik “široke ruke”

4724
PODELI

Dnevni horoskop za 21. jun 2018: Ovan pre novim izazovima, Bik “široke ruke”, Blizanci u svom svetu, Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Jarac obožava Devicu, Vaga ima dan za sebe, Strelac razmišlja o novim projektima, a Ribe otvorene za nove stvari. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.06.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao


Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija možda ste se malo zavaravali ovom tezom. Morate malo više da se angažujete na trenutnom zadatku, koji vam se daje.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 23. septembar 2018. Merkur u kvadratu sa Saturnom, Ovnovi sreću osobu iz prošlosti, Škorpijama cveta ljubav.

Ljubav

Sam početak dana, može da obeleži vašu svađu sa partnerom, koji je pomalo oštar na jeziku. Budite otvoreni sa dozom.

Zdravlje

Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

BIK

Posao

Ne morate da se suzdržavate od kupovine, sugeriše se da povremeno energiju transformišete u većem iznosu kroz pražnjenje džepova ili kroz redovan novčani odliv. Budite široke ruke kako bi vam se vratio novac u većem iznosu.

Ljubav

Očekujte prijatno iznenađenje od jedne starije osobe koju već poznajete. Na neke događaje ne možete da utičete, koliko vam se oni sami plasiraju.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 15. septembar 2018: Izazov za Devicu, Vodolija na potezu, Škorpija traži promene

Zdravlje

Birajte niskokaloričnu hranu.

BLIZANCI

Posao

Kada su u pitanju novi poslovni aranžmani i trenutna pozicija iz koje nešto novo počinjete, nije loše. Imate čime da se pohvalite i pokažete ono čime se otvara nova mogućnost vašeg novog pravca.

Ljubav

.

Kada je u pitanju ovaj segment ne morate uvek doslovno da shvatite ponašanje svog partnera koji vas podržava jednim delom u vašim namerama. Imate svoj film ovaj put.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

Inicijalizacija u toku...