Naslovna DNEVNI HOROSKOP Dnevni horoskop za 21. jun 2018: Blizanci u svom svetu, Ribe otvorene...

Dnevni horoskop za 21. jun 2018: Blizanci u svom svetu, Ribe otvorene za nove stvari, Bik “široke ruke”

4703
PODELI

Dnevni horoskop za 21. jun 2018: Ovan pre novim izazovima, Bik “široke ruke”, Blizanci u svom svetu, Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Jarac obožava Devicu, Vaga ima dan za sebe, Strelac razmišlja o novim projektima, a Ribe otvorene za nove stvari. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.06.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao


Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija možda ste se malo zavaravali ovom tezom. Morate malo više da se angažujete na trenutnom zadatku, koji vam se daje.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 10. jul 2018: Blizanci u sosu, Vaga u klinču, Jarac motivisan

Ljubav

Sam početak dana, može da obeleži vašu svađu sa partnerom, koji je pomalo oštar na jeziku. Budite otvoreni sa dozom.

Zdravlje

Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

BIK

Posao

Ne morate da se suzdržavate od kupovine, sugeriše se da povremeno energiju transformišete u većem iznosu kroz pražnjenje džepova ili kroz redovan novčani odliv. Budite široke ruke kako bi vam se vratio novac u većem iznosu.

Ljubav

Očekujte prijatno iznenađenje od jedne starije osobe koju već poznajete. Na neke događaje ne možete da utičete, koliko vam se oni sami plasiraju.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 21. jul 2018: Rak u dobrom društvu, neočekivane situacije za Škorpiju, Lav u problemima

Zdravlje

Birajte niskokaloričnu hranu.

BLIZANCI

Posao

Kada su u pitanju novi poslovni aranžmani i trenutna pozicija iz koje nešto novo počinjete, nije loše. Imate čime da se pohvalite i pokažete ono čime se otvara nova mogućnost vašeg novog pravca.

Ljubav

.

Kada je u pitanju ovaj segment ne morate uvek doslovno da shvatite ponašanje svog partnera koji vas podržava jednim delom u vašim namerama. Imate svoj film ovaj put.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

Inicijalizacija u toku...