VAGA

Posao: Poslovna situacija danas nije loša osim što se izdvajate iz grupe i volite individualno da nastupate. Tim bolje da se na vreme ogradite od timskog rada i pokušate da se postavite kao individualac. U suprotnom dajete dvojaku sliku o sebi, a to je pomalo loša ideja.

Ljubav: Možete osetiti napad ljubomore povremeno kada je vaš partner u pitanju. Nećete odustati od nečega što vam se protežira u emotivnom smislu jer mislite da zaslužujete mnogo toga.

reklame

Zdravlje: Loša vam je krvna slika.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko se budete prihvatili novih ideja bićete u mogućnosti da se ipak vratite na onu vašu već ustaljenu praksu, jer imate mišljenje da iskačete iz koloseka ukoliko prihvatite prvu ideju.

Ljubav: Strastvenost od strane partnera je velika i vi osećate veliku vatru ali ne i veliku akciju. Pokušajte bar vi da budete direktni kada je u pitanju polje ljubavi.

Zdravlje: Možete imati bolove u predelu abdomena.

Dnevni horoskop za 18. mart 2018
Dnevni horoskop za 18. mart 2018

STRELAC

Posao: Ukoliko ste student koji treba da polaže ispit baš danas imaćete mnogo sreće. Niste svesni nečije ideje da vam pomogne. Biće vam drago da se oslobodite trenutnih okova i uspećete da zavolite ono što vam pričinjava trenutno veliku muku.

Ljubav: Niste sami i to vam je dovoljno. Nećete se raspliniti nad emocijama, koje primate koliko ćete biti spremni da se prilagođavate partneru na vama svojstven način.

Zdravlje: Imate veliku zaštitu benefika.

loading...