RAK

Posao: Dosta ste intuitivni pa ni danas neće izostati ova vaša karakterna crta. Bićete okruženi ljudima koji vam energetski neće prijati. Povremeno ćete se udaljavati od grupe kako biste punili baterije, a sebe ne dovodili do iscrpljivanja.

Ljubav: Partner je uz vas i podrška koju vam pruža je od velikog značaja. Pokušajte da se povremeno opustite u zagrljaju osobe koja je pored vas.

reklame

Zdravlje: Pazite na predeo oko bubrega.

LAV

Posao: Radte na sitno i to vam predstavlja veliki problem. Hoćete mnogo više ali vi kao da ne dopuštate da se konkretno nešto više desi nego što se samo plasira trenutno. Ne dopuštate informacijama da dođu do vas. Budite pomalo prilagodljivi.

Ljubav: Detinjasti ste, a to i partner primećuje. Nemate meru kada su konkretne stvari u pitanju, koliko ste ponekad spremni mnogo više da date.

Zdravlje: Naglašena srčana aritmija.

Dnevni horoskop za 18. mart 2018
Dnevni horoskop za 18. mart 2018

DEVICA

Posao: Imate odličan stav. Ukoliko donosite danas važne odluke u tom bolje da iskoristite ovu energiju benefičnih planeta. Ovakav dan se neće još dugo ponoviti. Budite dovoljno skoncentrisani na zadatak, kako bi što bolje prošli ovaj put.

Ljubav: Ne želite da se bavite ljubavnim temama, koliko sa trenutnim poslovnim aranžmanima. Možete na ovom polju da razočarate jednu osobu, pa se povremeno distancirajte u svojim izlivima besa na drugu polovinu.

Zdravlje: Gastritis.

loading...