Dnevni horoskop za 17. septembar 2019.
Dnevni horoskop za 17. septembar 2019.

Dnevni horoskop za 17. septembar 2019: Vaga mora da se posveti poslu, Strelac očekuje pauzu u vezi, Vodolija uživa u prihodima, Ovan je zadovoljan u ljubavi, piše www.kurir.rs.

OVAN

Spremni ste da pokažete inicijativu oko promena koje smatrate važnim za vaš posao. Uživate u lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo i zadovoljni ste vašim odnosom. Problemi sa nervima su naglašeni kod vas.

Ljubavni horoskop za oktobar 2019: Devica ludo zaljubljena, Riba se ponovo viđa sa bivšom ljubavi, Biku veza na ozbiljnom testu

Dnevni horoskop za 17. septembar 2019
Dnevni horoskop za 17. septembar 2019.

BIK

reklame

Možete da očekujete poboljšanje poslovnih okolnosti. Pred vama je dobar period na ovom polju. Ako imate partnera možete da očekujete da ćete sa njim uspeti da ostvarite jako lep i kvalitetan odnos. Manji problemi sa očima.

BLIZANCI

Dobijate priliku da pokažete svoju spremnost i spretnost. Poslu ste maksimalno posvećeni i to će vam se isplatiti. Možete da dođete do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će vam pružiti mnogo ljubavi. Imate višak energije!

RAK

Finansije su vam na neki način promenljive i sve ide nekim nestabilnim tokom. Nezadovoljni ste. Ukoliko ne budete pokazali svom partneru svoja iskrena osećanja neće moći da vas razume. Izbegavajte cigarete.

loading...