Naslovna DNEVNI HOROSKOP Dnevni horoskop za 12. jul 2018: Lav bezbrižan, Bik stremi ka ciljevima,...

Dnevni horoskop za 12. jul 2018: Lav bezbrižan, Bik stremi ka ciljevima, Ribe pune entuzijazma

2704
PODELI

Dnevni horoskop za 12. jul 2018: Ovan ima problema s komunikacijom, Bik stremi ka ciljevima, Blizanci uredni, Raku zvezde “idu na ruku”, Lav bezbrižan, Devica trpi trzavice, Vaga u staloženoj atmosferi, Škorpija i Vodolija zaljubljene, Strelac talentovan, Jarac letargičan, a Ribe pune entuzijazma. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.07.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao


Povoljnosti na poslovnom planu su vam dosta zahtevne, pa ćete se voditi principom “bez muke nema nauke”. Poželećete da jedan deo obaveza završite na vreme.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 3. novembar 2018. Ovnu posao ide od ruke, Bik pun energije, Bliance čeka rasprava s partnerom, Rak uživa u ljubavi.

Ljubav

Osećate da nešto nedostaje u komunikaciji sa partnerom. Ne očajavajte ukoliko se osoba na koju mislite javi tek posle određenog vremena.

Zdravlje

Zimogrožljivi ste.

BIK

Posao

Može se desiti da donesete jako važan cilj u svom poslovnom planu ovaj put. Budite dovoljno otvoreni u saradnji sa svojim saradnicima, koji su vaša desna ruka.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 2. novembar 2018. Mesec ulazi u znak Device, Ovan nerealan u ljubavi, Bik strog prema partneru, Blizanci uspešni.

Ljubav

Više vas privlače misaoni tipovi sa kojima možete da uđete u opuštenu komunikaciju. Ne očajavajte ukoliko se ne desi nešto značajno još uvek.

Zdravlje

Poradite na imunitetu.

BLIZANCI

Posao

Izuzetno ste pedantni u svojim obavezama. Ne morate da budete do tančina u svemu dosledni koliko bi se više vrednovao fleksibilniji pristup.

Ljubav

.

Možete da budete malo razočarani kada je u pitanju izbor partnera jer neko nije spreman da deli vaše želje i snove. Ovde vlada individualistički princip.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

Inicijalizacija u toku...