Naslovna DNEVNI HOROSKOP Dnevni horoskop za 12. avgust 2017: Ovan naivno veruje u iznenadnu sreću,...

Dnevni horoskop za 12. avgust 2017: Ovan naivno veruje u iznenadnu sreću, Ribe ishitrene, Devica prati svoje srce

6734
PODELI
Dnevni horoskop za 10. septembar 2017
Dnevni horoskop za 10. septembar 2017

Dnevni horoskop za 12. avgust 2017: Divna subota je pred nama, da je neki radni dan u pitanju dali bismo vam podstrek da se bavite poslom, da krećete u nove poslove, da tražite posao, ali pošto je subota, iskoristite ovu dobru energiju za neke druge stvari, koje će vas opustiti i napuniti pozitivnom energijom za naredni period.

Nebeski aspekti danas su dobri, ništa ne bi trebalo da vam stoji na putu uspeha, pa šta god da poželite – to i uradite, uživaćete i sve ćete završiti sa osmehom na licu, piše Današnji dnevni horoskop. A kada je takav period u pitanju uvek vas savetujemo da ga podelite sa najbližim prijateljima, i osobom zbog koje vam srce najbrže kuca!


Lepu subotu vam želimo!

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 13. jul 2018: Strelac borben i istrajan, Ovan i Bik savršeno funkcionišu

OVAN

POSAO

Svoje poslovne interese vezujete za nečije obećanje i zato odbijate ideju koju podržavaju vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete, kontaktirajte odgovarajuću osobu.

LJUBAV

Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.

ZDRAVLJE

Problemi sa krvnim pritiskom.

BIK

POSAO

Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.

LJUBAV

Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 12. jul 2018: Lav bezbrižan, Bik stremi ka ciljevima, Ribe pune entuzijazma

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Dnevni horoskop za 12. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO

Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.

LJUBAV

Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro.

RAK

POSAO

Neko u vama podstiče novu sumnju i zato ne želite glasno da pričate o svojim poslovnim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike.

LJUBAV

.

Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima.

Inicijalizacija u toku...