Dnevni horoskop za 10. februar 2019. Ovan snalažljiv, Bik nadmen, Blizanac sumnjičav, Ral uspešan, Lav na korak do uspeha.

0
646

Jarac

POSAO

Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju vam nameće bliza okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.

LJUBAV


Položaj Meseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju.

ZDRAVLJE

Odlično.

Dnevni horoskop za 10. februar 2019.
Dnevni horoskop za 10. februar 2019.

Vodolija

POSAO

Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali
na nekoj drugoj strani.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 8. avgust 2019: Strelac sumnjičav, Blizanca muči alergija, Jarac emotivno ispunjen

LJUBAV

Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.

ZDRAVLJE

Prijaće vam odmor i opuštanje.

Ribe

POSAO

Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.

LJUBAV

Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima.