Dnevni horoskop za 10. februar 2019. Ovan snalažljiv, Bik nadmen, Blizanac sumnjičav, Ral uspešan, Lav na korak do uspeha.

0
645

Vaga

POSAO

Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip »uzimanja ili davanja«, ali ne i na vaše zadovoljstvo.

LJUBAV

Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja.


ZDRAVLJE

Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.

Dnevni horoskop za 10. februar 2019.
Dnevni horoskop za 10. februar 2019.

Škorpija

POSAO

Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 13. jun 2019: Device dobre šanse za novi posao, Blizanca grize savest, Škorpija nervozna

LJUBAV

Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje vas dodatno obavezuju pred
saradnicima.

LJUBAV

Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom…