Dnevni horoskop za 1. decembar 2019. godine
Dnevni horoskop za 1. decembar 2019. godine

Dnevni horoskop za 1. decembar 2019. godine: Mesec prolazi kroz znak Vodolije ovog poslednjeg dana u sedmici, kada je naglašena potreba za druženjem i novim kontaktima pored postojećih. Nosi vas određen ritam i rado se odazivate na svako okupljanje prijatelja gde ćete sresti zanimljiva lica. Sedenje u četiri zida danas vam nikako ne prija. Pratite svoj ritam i uživajte u svojoj autentičnosti.

OVAN

POSAO

Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama.

reklame

LJUBAV

Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su upotpunosti na vašoj strani.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Dnevni horoskop za 1. decembar 2019. godine
Dnevni horoskop za 1. decembar 2019. godine

BIK

POSAO

Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost.

LJUBAV

Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Umete da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbudjenja, što je za svaku pohvalu.

ZDRAVLJE

Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

BLIZANCI

POSAO

Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, pa odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost.

LJUBAV

Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna vam je nečija paznja i razumevanje kako biste ostvarili ravnotežu.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2020 godinu svaki znak posebno

ZDRAVLJE

Izbegavajte veliki napor i stresne situacije.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...